close
تبلیغات
ویزای شینگن چیست
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

لامپیران

بازدید : 3
چهارشنبه 10 بهمن 1397 زمان : 8:58

ویزای شینگن چیست (Schengen visa)؟

ویزای شینگن سند صادر شده توسط مقامات مربوطه به طرف ذینفع برای بازدید / سفر به داخل منطقه شینگن است.

چه کسی نیاز به اخذ ویزای شینگن دارد؟

برای شهروندان کشورهای غیر عضو شینگن به منظور ورود به منطقه شینگن ضروریست که اقدام به درخواست و اخذ ویزای شینگن کنند. با این حال استثنائاتی در این قانون وجود دارد: برای شهروندان برخی از کشورها که بخشی از پیمان شینگن نیستند، هنوز نیازی به ویزا برای ورود به منطقه شینگن ندارند.

شرایط درخواست ویزا

به منظور سفر به یک یا چند کشور از کشورهای عضو شینگن، همانطور که در بالا ذکر شد، باید ویزای شینگن در سفارت / کنسولگری تعیین شده درخواست کرد. با این حال، الزامات و مدارک خاصی مشابه هر سفارتخانه / کنسولگری که باید برای پیگیری درخواست به آنها داده شود وجود دارد. نمونه ی یکپارچه اسناد درخواست شده با اطلاعات اضافی دقیق جهت درخواست اخذ ویزای شینگن فوری در زیر آورده شده است .

چه اسنادی برای اخذ ویزای شینگن فوری مورد نیاز است؟

مدارک زیر برای هر گونه درخواست کوتاه مدت دریافت ویزای شینگن مورد نیاز است:

فرم درخواست ویزا . کاملا تکمیل شده و امضا شده است.

دو عکس اخیرا گرفته شده . با توجه به عکس مورد نیاز ویزای شینگن ، هر عکس بایدحداکثر در سه ماه گذشته گرفته شده باشد.

گذرنامه معتبر که باید برای حداقل شش ماه بیشتر از تاریخی که شما قصد ترک شینگن را داشته باشید، معتبر باشد.

رزرو یا برنامه ریزی سفر باید شامل تاریخ و شماره پرواز مشخص شده برای ورود و خروج از منطقه شینگن باشد. شما می توانید از خدمات مشاوره ویزای شینگن فوری بون ضمانت ماهبد پرواز در این زمینه استفاده کنید. وکلای مهاجرتی ما می توانند اکثر شرایط ویزای شما مانند برنامه های پرواز، رزرو هتل به همراه مشاوره رایگان را برای شما فراهم کنند.

بیمه نامه سفر. یک سند که ثابت می کند شما بیمه بهداشتی سفر را برای کل سرزمین های شینگن با حداقل پوشش 50،000 یورو را دارید و در صورت هر گونه اورژانس پزشکی به عنوان بیماری، حوادث و حتی بازگشت در مورد مرگ است.

اثبات از محل اقامت . یک سندی که مکانی که شما در طول اقامت خود در شینگن قرار دارید را نشان می دهد. این می تواند یک فیش رزرو هتل، یک قرارداد اجاره ای یا یک دعوت نامه از یک میزبان باشد که در آن خانه شما ماندنی هستید.

اثبات توان مالی . شواهدی باید ارائه دهید که نشان دهد شما به اندازه کافی پول دارید تا از لحاظ مالی در طول اقامت خود در شینگن دچار مشکل مالی نمی شوید و با پرداخت هزینه ها مشکلی ندارید. از دو طریق می توان آن را ثبات کرد :
بیانیه حساب بانکی – که نشان می دهد پول کافی در حسابتان برای سفر دارید. این بیانیه نباید بیش از 3 ماه باشد.
نامه حمایتی – توسط شخص دیگری که تأیید می کند، از لحاظ مالی از سفر شما به شینگن حمایت می کند. برای اینکه این نامه معتبر باشد باید با یک بیانیه بانکی از حامی مالی که بیش از سه ماه از آن نمی گذرد باشد, همراه باشد.
ترکیبی از بیانیه حساب بانکی شما و یک نامه حمایتی.

هزینه و قیمت ویزای شینگن فوری

در صورت درخواست ویزای شینگن , هزینه های ویزا بسته به نوع ویزای و سن متقاضی و همچنین موارد استثنائی که در متن آمده است متفاوت می باشد.
برای اطلاع دقیق و به روز قیمت ویزای شینگن فوری با وکلای مهاجرتی ماهبد پرواز تماس حاصل فرمایید.

بیمه ویزای شینگن

هر فردی که به طور موقت به کشور شینگن سفر می کند باید بیمه باشد.

بیمه باید در سراسر قلمرو کشورهای عضو معتبر باشد و تمام دوره اقامت یا حمل و نقل مورد نظر شخص را پوشش دهد. حداقل پوشش بیمه باید 50،000 یورو باشد!

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 21
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 4
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 35
  • بازدید سال : 91
  • بازدید کلی : 97
  • کدهای اختصاصی